VRAGEN? 013 458 25 80

afbeelding 51

Op het gebied van verzekeren kunnen we bijna alles voor u regelen. Zo weet u zeker dat uw verzekeringen goed geregeld zijn. Wij onderzoeken voor u welke verzekering en welke verzekeringsmaatschappij het beste bij u past. Vervolgens zorgen we ervoor dat de gewenste verzekeringen worden afgesloten. En dan houdt onze taak nog niet op. Integendeel.

Er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Bijvoorbeeld als u schade rijdt aan uw auto. Of als u arbeidsongeschikt wordt. Ook dan helpen wij u verder.

Kort samengevat

  • Nemen wij u veel administratieve rompslomp uit handen
  • Zorgen wij bij schade voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling
  • Houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
  • En nemen wij de tijd om u goed te kunnen adviseren

Particuliere én zakelijke verzekeringen

Bij Geerts & Van Meeuwen kunt u terecht voor particuliere verzekeringen en zakelijke verzekeringen. Voor iedere particulier is het van belang om de belangrijkste risico's met de juiste verzekering af te dekken. Denk aan een woonverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering en een passende autoverzekering. Maar ook een reisverzekering en rechtsbijstandsverzekering dekken belangrijke risico's af.

Voor ondernemers is het van belang om de belangrijkste bedrijfsrisico's én persoonlijke risico's af te dekken met de juiste verzekeringen. Het verzekeren van uw bedrijfspand, inrichten en voorraden, beroepsaansprakelijkheid en bedrijfsschade voorkomt dat u voor grote financiële tegenvallers komt te staan wanneer er iets onverwachts gebeurt. Daarnaast heeft u als zelfstandig ondernemer aanzienlijk minder sociale zekerheid dan wanneer u in loondienst bent. De risico's van ziekte en arbeidsongeschiktheid dient u bijvoorbeeld zelf met een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te dekken.

Maatschappijen

Als onafhankelijke hypotheekadviseur doen wij zaken met veel verschillende aanbieders, waaronder de onderstaande verzekeraars. Heeft u liever een andere aanbieder? Ook dat is uiteraard geen probleem!

afbeelding 23
afbeelding 21
afbeelding 28
afbeelding 27
afbeelding 26
afbeelding 25
afbeelding 22
afbeelding 29