VRAGEN? 013 458 25 80

afbeelding 52

Een hypotheek moet passen bij uw wensen, situatie en mogelijkheden. Omdat een hypotheek behoort tot de grootste financiële beslissingen die u neemt, vinden we het belangrijk u te helpen met de zoektocht naar uw ideale hypotheek. En, omdat wij met zeer veel banken en maatschappijen zaken doen, hebben we hierin veel keus. Of u nu gaat voor aanpassing van uw bestaande hypotheek of een hypotheek voor uw nieuwe woning: wij gaan natuurlijk uit van úw belang.

Hypotheekvormen

Hypotheken zijn er in allerlei soorten en maten. Uw inkomen, uw woning, persoonlijke situatie en de actuele regelgeving bepalen welke hypotheekvorm goed bij u kan passen.

Meer weten over verschillende hypotheekvormen? Kijk eens op de website van het NIBUD Hier vindt u betrouwbare informatie over de verschillende soorten hypotheken en hun voor en nadelen.

NHG en SVN Starterslening

Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) bouwt u meer zekerheid in bij uw hypotheek. Wanneer u door omstandigheden uw hypotheek zelf niet kunt betalen, staat het Waarborgfonds garant voor het terugbetalen van het hypotheekbedrag aan de hypotheekverstrekker. Denk bijvoorbeeld aan werkloosheid, een echtscheiding of arbeidsongeschiktheid.

Voor starters is er bovendien de SVN Starterslening. Als u voor het eerst een woning wilt kopen en de woonlasten te hoog zijn voor uw inkomen, kunt u met deze lening . De starterslening is in een beperkt aantal gemeenten te verkrijgen en kan alleen afgesloten worden in combinatie met een hypotheek op NHG-normen. De voorwaarden en de deelnemende gemeenten vindt u op de website van SVN.

Banken en Maatschappijen

Als onafhankelijke hypotheekadviseur doen wij zaken met diverse aanbieders, waaronder de onderstaande hypotheekverstrekkers. Heeft u liever een andere aanbieder? Overleg dan met ons wat de mogelijkheden zijn.

afbeelding 9
afbeelding 13
afbeelding 12
afbeelding 70
afbeelding 72
afbeelding 14
afbeelding 10
afbeelding 11
afbeelding 67
afbeelding 73
afbeelding 64
afbeelding 80
afbeelding 8
afbeelding 15