VRAGEN? 013 458 25 80

afbeelding 76

U kunt bij ons terecht voor een volledig onafhankelijk en deskundig advies voor uw hypotheken en verzekeringen. Financiële dienstverlening vinden wij mensenwerk. Daarom zijn wij uw privéadres voor al uw financiële zaken. We zijn er voor zowel particuliere als zakelijke zelfstandige klanten. Juist omdat financiële zaken goed moeten passen bij uw leven nemen wij alle tijd voor u. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren en eindigt bij een passende oplossing.

afbeelding 56

Roel van Meeuwen

Hypotheken

afbeelding 57

Erwin Geerts

Verzekeringen

afbeelding 77

Jeroen van Gerwen

Hypotheek & Verzekering

afbeelding 58

Barbara van Puijfelik

Administratie

Ons team bestaat uit Roel van Meeuwen, Erwin Geerts, Jeroen van Gerwen en Barbara van Puijfelik. In 2007 zijn Erwin en Roel samen met Geerts & Van Meeuwen gestart. Erwin is onze verzekeringenspecialist en Roel is expert in hypotheken. Jeroen is allround adviseur en bij hem kunt u terrecht voor zowel hypotheken als verzekeringen. Barbara ondersteunt de heren bij de aanvragen en verzorgt de administratie. Samen nemen we de tijd om uw persoonlijke situatie te bespreken en op basis van uw behoeften de juiste hypotheek en/of verzekering te vinden en af te sluiten. 

Dienstenwijzer

Wij vinden het belangrijk u goed voor te lichten over onze dienstverlening, werkwijze en beloning. Op de activiteiten van ons kantoor is onder andere de WFT (Wet Financieel Toezicht) van toepassing. Wij informeren u dus op tijd over de aard en reikwijdte van onze dienstverlening die wij u kunnen bieden en over de wijze en hoogte van onze beloning. Door middel van onze dienstenwijzer kunt u nader met ons kennismaken.

Algemene dienstenwijzer

Download de dienstenwijzer Hypotheken

Download de dienstenwijzer Verzekeringen

Download de dienstenwijzer Vermogen Opbouwen

Laatste reviews

afbeelding 75

"Wij hebben het als erg vertrouwend en prettig ervaren"

Door: Dhr. Blankers

Zowel Roel als Erwin zijn twee erg vakbekwame mensen. Wij hebben het als erg vertrouwend en prettig ervaren. Een stukje gemoedelijkheid wat binnen het bedrijf hangt maakte het voor ons nog prettiger. Roel en Erwin gaven antwoord op al onze vragen en waren op ieder moment bereikbaar en beschikbaar om ons te woord te staan.

Beoordeling: 9

afbeelding 47

"Duidelijk advies"

Door: Janssen

Wij zijn door Erwin erg goed geholpen. We betalen nu een stuk minder voor onze verzekeringen en we hebben een tussenpersoon. Erg tevreden!

Beoordeling: 9

Lees meer reviews

Maatschappelijk betrokken en lokaal verankerd

Onze klanten helpen gaat verder dan een financieel product. We vinden het belangrijk dat wij ze ook kunnen helpen op persoonlijk vlak. Een goede manier om dit de doen is hen te sponsoren via diverse sportinitiatieven. Geerts & van Meeuwen sponsort daarom Tennisvereniging Zandligt en Voetbalclubs RKDSV en EDN'56.

afbeelding 61
afbeelding 62
afbeelding 63